Tandartsen.be

Deze domeinnaam is te koop

Meer informatie? Aanvragen kan onderaan deze pagina.

Mond-tot-mondreclame is het belangrijkst bij de keuze voor een tandarts. In het ideale geval wordt er een afspraak gemaakt na het bezoek aan uw website. Met een makkelijk uitspreekbare, goed te onthouden en eenvoudig in te typen domeinnaam maakt u optimaal gebruik van deze gratis reclame. Tandartsen.be is een van de betere domeinnamen hiervoor.

Mond-tot-mondreclame is het belangrijkst bij de keuze voor een tandarts

Mond-tot-mondreclame is van grotere invloed op de keuze van een tandartsenpraktijk dan internet. Bijna twee derde (63,7%) vertrouwt op aanbevelingen van vrienden en familie bij de keuze van een tandarts.

In de ideale situatie geeft de vriend(in) of familielid ook gelijk het adres van uw website door voor het maken van een afspraak.

Deze gratis reclame optimaal benutten

Van mond tot mond is een gratis manier van reclame voor u als tandarts. Om dit om te zetten tot een werkelijk bezoek aan uw praktijk moet er vooraf een afspraak gemaakt worden. Hier is uw website het visitekaartje met adres, telefoonnummer en mogelijk een online agenda om gemakkelijk een afspraak te maken.

Het beste is als mensen direct naar uw website gaan via uw webadres (domeinnaam). Als patiënten via Google zoeken, is er een kans dat ze bij een andere praktijk in uw regio gaan uitkomen. Om dit te voorkomen moet uw domeinnaam makkelijk uitspreekbaar, onthouden en intypen zijn.

Tandartsen.be is makkelijk uitspreekbaar, onthouden en in te typen

Tandartsen.be is een generiek beschrijvende domeinnaam waarmee patiënten je website makkelijker bereiken. Het is een unieke en logische domeinnaam voor tandartsen, een tandartsenpraktijk, een tandartsengroep, en andere tandheelkunde organisaties en stichtingen.

Deze generieke naam is makkelijker te onthouden en eenvoudiger te typen, waardoor patiënten u gemakkelijker vinden op internet. Vooral als ze uw praktijknaam nog niet kennen, komen ze zo toch op uw website terecht via deze algemene domeinnaam Tandarsten.be. Gebruik de domeinnaam voor uw eigen website, of laat het doorverwijzen naar uw huidige website.

Tandartsen is ook een relevant zoekwoord die helpt patiënten u te vinden in een zoekopdracht. Bovendien zien ze in één oogopslag wat u doet en dat het om een tandartsenpraktijk gaat. Ook gaat de website beter scoren in Google vanwege het zoekwoord in de domein.

Tandartsen.be geeft uw website and praktijk een enorme boost!

Interesse in Tandartsen.be?

Dit is een unieke kans om in het bezit te komen van een van de beste domeinnamen, Tandartsen.be. Interesse? Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier.

    Please prove you are human by selecting the plane.